• Μπομπονιέρες: Οι μπομπονιέρες φτιάχτηκαν από λευκά σακουλάκια στολισμένα με αυτοκόλλητα παιδάκια σωματοφύλακες και αντίστοιχα χρωματικά φτερά.
  • Κουτί-Λαμπάδα: Το κουτί της βάπτισης ντυμένο στα σημεία με ύφασμα και ζωγραφισμένο, το μεν καπάκι με το σήμα των σωματοφυλάκων και στα πλαϊνά το χαρακτηριστικό σύνθημά τους. Με το Σ του Στέργιου στολίστηκε η λαμπάδα έχοντας πάνω της ζωγραφισμένα στο χέρι τον σωματοφύλακα, τα γάντια, το σπαθί, το καπέλο και φτερά.
  • Στολισμός Το σκηνικό θύμιζε τέντα εκστρατείας των σωματοφυλάκων με τα χαρακτηριστικά καπέλα και σπαθιά περιτριγυρισμένα με πολύχρωμα σημαιάκια. Το κεντρικό θέμα υπήρχε στο ράννερ ζωγραφισμένο στο χέρι και έκανε πολύ εντύπωση. Πάνω στο τραπέζι και σε διακοσμημένα βάζα υπήρχαν διάφορα καλούδια. Τα επώνυμα κουφέτα αποτέλεσαν μεγάλη πρωτοτυπία και δίνονταν σαν αναμνηστικά στους προσκεκλημένους. Στα σακουλάκια για τα γλυκά αναφέρονταν οι ευχαριστίες του Στέργιου
  • Concept: Μπαίνοντας στο μαγαζί μια γλυκιά μανούλα μου δήλωσε "Απέκτησα τον τρίτο μου γιο και μαζί με τον άντρα μου έχω τους τρεις σωματοφύλακες και τον Ντ’ Αρτανιάν, η βάπτιση θα γίνει με αυτό το θέμα "! Σε όλο το διάστημα συνεργαστήκαμε υπέροχα με ενθουσιασμό και σύμπνοια. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες μας.