• Μπομπονιέρες-Παιδικά Δωράκια: Πολύχρωμες σε τέσσερα χρώματα μικρές κυρίες που διακοσμούν μικρούς πάνινους ταξιδιωτικούς φακέλους. Τα δώρα για τους μικρούς προσκεκλημένους ήταν ζωγραφισμένα μαξιλαράκια, για τα κοριτσάκια επώνυμες μικρές κυρίες και για τα αγόρια επώνυμοι ταξιδευτές.
  • Κουτιά: Στα κουτιά βάπτισης για της δύο αδερφούλες σε βερ χαρτονένιο κουτί προσαρμόστηκαν μικρές κυρίες, κουκλίτσες δύο όψεων. Στο ένα λιλά ρολόι και πρόσκληση σε τσάι και λιλά τσερνίτ τριανταφυλλάκια. Στο άλλο ροζ κουκλίτσα δύο όψεων με ξύλινες πεταλούδες και καρδούλες στις ίδιες αποχρώσεις.
  • Λαμπάδες: Στην πρώτη ντυμένη με φλοράλ λιλά ύφασμα στερεώνεται πάνω της το αρχικό του ονόματος Σ σε ριγέ. Στολίζεται με χειροποίητο μεγάλο μάτι, καρδιά, ρολόι, πρόσκληση σε τσάι και πολλές κορδέλες. Στην δεύτερη ντυμένη και αυτή με φλοράλ ύφασμα στερεώνεται πάνω της το μονόγραμμα στολισμένο με την ροζ μικρή κυρία, ψάθινο ροζ καπελάκι, τριανταφυλλάκια, ροζ χειροποίητο μάτι, καρδούλα και πολλές κορδέλες.
  • Concept: Και ξαφνικά στο τηλέφωνο η φίλη νονά μου ζητά την υπέροχη ιδέα των μικρών κυριών " Και Ειρηάννα μου, όσο πιο γρήγορα γίνεται..." Ρίχτηκα στη δουλειά για να φτιάξω τις πολύχρωμες μικρές κυρίες σε μπομπονιέρες που θα ήταν και μικρός πάνινος ταξιδιωτικός φάκελος, τα κουτιά, τις λαμπάδες και τα παιδικά δωράκια. Και τα κατάφερα. Υπέροχα!