• Μπομπονιέρες: Φάκελος από καμβά σε blue navy χρώμα, δεμένο με δύο ειδών κορδέλες, άσπρο ριγέ και γκρο blue navy. Στο δέσιμο, ματάκι από σμάλτο. Για τα παιδιά: Μεταλλικό κουτάκι με τυπωμένο ναυτικό θέμα διακοσμημένο στο καπάκι του με blue navy γκρο κορδέλα και μικρό άσπρο ξύλινο τιμόνι πλοίου.
  • Στολισμός: Για τον στολισμό της τέντας κατασκευάστηκαν στεφάνια από πλεξούδες σε χρωματισμούς blue navy και λευκό που διατρέχονται από blue navy γάζα και ζωγραφισμένα στο χέρι patches με ναυτικά σύμβολα και θέματα. Λευκό λινό τραπεζομάντηλο με πάνινα ριγέ runner και χειροποίητα patches με ζωγραφισμένες στο χέρι άγκυρες. Πάνινες σακούλες από κολλαρισμένη λευκή γάζα για διάφορα καλούδια. Οι κολόνες τις εκκλησίας είναι στολισμένες με ξύλινες άγκυρες που από κάτω τους κρέμονται πάνινα μεγάλα πον-πον σε χρωματισμούς blue navy και λευκό.
  • Concept: Στη συγκεκριμένη βάπτιση έπειτα από συνεννόηση με την μητέρα, επιλέχθηκε το ναυτικό ως θέμα γιατί τα αγαπημένα της χρώματα ήταν το blue navy και το λευκό και για να μην είναι μονότονο προστέθηκαν μερικές πινελιές κόκκινου.