• Μπομπονιέρες: Κουτάκι χάρτινο craft  με δεσίματα από κορδέλες από πανί. Παιδικές μπομπονιέρες: Ξύλινο γιο-γιο μέσα σε σακούλα craft διακοσμημένη με ετικέτα (tag) με το όνομα του παιδιού. Χειροποίητη τρίλιζα από λινάτσα και πούλια από μικρούς ξύλινους κορμούς ζωγραφισμένους στο χέρι.
  • Λαμπάδα: Λαμπάδες από μελισσοκέρι με διάφορα δεσίματα όπως οι μπομπονιέρες με διάφορες χάντρες σε γήινες και χαρούμενες παιδικές αποχρώσεις.
  • Στολισμός Τραπεζιού: Φιόγκοι στην μια γωνία του τραπεζιού με δεσίματα με χάντρες όπως οι λαμπάδες από τα υφάσματα των μπομπονιερών πάνω σε λευκό λινό τραπεζομάντηλο. Στην άλλη γωνία του τραπεζιού καρέ από λινάτσα με ξέφτια με διάφορα στοιχεία από τις λαμπάδες και τις μπομπονιέρες της βάπτισης. Στο κέντρο του τραπεζιού σκάλα από πλεξιγκλάς με διάφορες vintage μεταλλικές μινιατούρες.
  • Concept: Έπειτα από συζήτηση με τη μητέρα καταλήξαμε στη βασική ιδέα που ήταν η λινάτσα και ο συνδυασμός του παλιού με το καινούργιο μέσα από τις λιτές γραμμές και μία boho-chic προσέγγιση.