• Μπομπονιέρα - Προσκλητήριο: Η μπομπονιέρα-προσκλητήριο ήταν καδράκια από πλεξιγκλάς με τις μικρές κυρίες ζωγραφισμένες πάνω σε πανί σε διάφορα χρώματα.
  • Στολισμός: Η τέντα είναι διακοσμημένη με γιρλάντα-κοτσίδα και στις άκρες μεγάλα πον-πον στα χρώματα της βάπτισης. Runner με μικρές κυρίες ζωγραφισμένες στο χέρι μπροστά στα τραπεζομάντηλα που καταλήγουν σε λιλά και ανοιχτό πράσινο ταφτά όλα διακοσμημένα με το θέμα της βάπτισης. Τα προσφερόμενα γλυκά στα παιδιά ήταν σε χάρτινες σακουλίτσες διακοσμημένες με μικρές κυρίες. Μεταλλικά ζωγραφισμένα κουτιά, καπελάκια από papier mache και καλαθάκια συμπλήρωναν μαζί με τα πολλά γλυκά την διακόσμηση των τραπεζιών. Στο τραπέζι του βιβλίου ευχών δίπλα στο βάζο και στην ανθοδέσμη με τις φυσικές γκέρμπερες ο ζωγραφικός πίνακας με την μικρή κυρία. Δίπλα καλάθια από μπαμπού με τις φούσκες που έχουν το θέμα της βάπτισης και το όνομα της μικρής.
  • Concept: Ο ρομαντισμός και τα κατάλληλα παλ χρώματα κατάφεραν να συνδέσουν μοναδικά το παρελθόν με το παρόν για μία επιτυχημένη βάπτιση, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία «Μικρή Κυρία». Στους μικρούς προσκεκλημένους προσφέρθηκαν πάνινες σακούλες αποθήκευσης π.χ. μπυτζαμοθήκες με το θέμα της βάπτισης και το όνομα του καθενός παιδιού.